PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

Dečiji centar Zaječar i Balkanska mreža za loklanu demokratiju BNLD raspisuju


KONKURS ZA UČESNIKE I UČESNICE

u projektu 

KULTURNO NASLEĐE ZAPADNOG BALKANA U 24 SATA


Ćao!


Imaš između 14 i 16 godina i redovno pratiš omiljene vlogere i njihove dogodovštine na YouTube-u? Voliš da putuješ i istražuješ kulturne znamenitosti u svojoj okolini? Želiš da i ti postaneš vloger, ali ne znaš kako da se ponašaš pred kamerama, a montaža videa deluje ti kao najteža stvar na svetu?

Onda si na pravom mestu. Sa nama ćeš naučiti kako da montiraš, kako da se ponašaš pred kamerama i kako da snimiš svoj prvi turistički vlog

I tu nije kraj. Naučićemo te kako da tvoj vlog postane popularan na YouТube-u i kako da ga sam promovišeš.

Ako si učenik ili učenica osmog razreda ili prve i druge godine srednje škole u Zaječaru ili Knjaževcu, naš seminar je prava prilika za tebe.

Ukoliko te je sve ovo zainteresovalo, prijavi se do 18. oktobra za učeśće na seminaru tako što ćeś svoje osnovne podatke (ime, prezime, školu i grad odakle dolaziš, broj telefona roditelja ili tvoj lični broj, da li poseduješ laptop za rad ili je potrebno da ti ga mi obezbedimo) poslati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Učešće na seminaru je besplatno. Putni troškovi, smeštaj, hrana i tehnička oprema neophodna za rad biće obezbeđena od strane organizatora. Seminar se organizuje u prostorijama Dečijeg Centra u Zaječaru od 24. do 26. oktobra, i to u okviru projekta Kulturno nasleđe Zapadnog Balkana u 24 sata – WB Cultural Heritage in 24 hours, podržanog od strane programa Tandem Western Balkans.

Za više informacija, možete nas kontaktirati na mejlove Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili preko Facebook stranica Dečiji Centar i Balkan Network for Local Democracy.
Više detalja o radu naših organizacija možete videti na zvaničnim stranicama na Facebook-u ili preko sajtova Dečiji Centar i Balkan Network for Local Democracy BNLD. 

Vidimo se u Zaječaru od 24. do 26. oktobra!

 

tandemtext

 

Projekat je podržan od strane Tandem Western Balkans programa koji sprovodi neprofitna organizacija MitOst iz Berlina.

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

 

    eu for citizen     EU za tebe       WBF Logo sajt        knjazevac        eu      logo ATB