PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

Sledeće nedelje, 14. i 15. jula, imate priliku da saznate više o volontiranju u oblasti turizma i steknete neke nove veštine koje možete da iskoristite za sopstveni profesionalni razvoj!


U utorak, 14. jula od 11 do 13 časova: Ko su GRITERI? Kako oni rade? Kakva je istorija GRITER servisa? Koje su osnovne vrednosti GRITERA? Gde su sve GRITERI prisutni u svetu? Kako izgleda dobra praksa GRITERA? Kako GRITERI komuniciraju? Kako GRITERI rade sa turistima?

PRIJAVITE SE OVDE ZA UČEŠĆE NA TRENINGU ZA GREETERE!

U sredu, 15. jula od 13 do 15 časova: Kako da postanete vloger i bloger? Kako da napravite dobru arhitektonsku fotografiju? Kako da promovišete kulturno nasleđe kroz vlogove i blogove i dok upoznajete spomenike posvećene Drugom svetskom ratu u regionu?

PRIJAVITE SE OVDE ZA UČEŠĆE NA TRENINGU ZA VLOGERE I BLOGERE!

Online obuke biće organizovane u okviru projekta „Monumental 9“ koji partnerski realizuju LDA kancelarije iz Nikšića, Mostara, Zavidovića, Prijedora, Peći, Subotice, Knjaževca i ALDA Skoplje. Cilj projekta je razvoj novih turističkih ruta zasnovanih na kulturno-istorijskim spomenicima posvećenim Drugom svetskom ratu uz korišćenje koncepta GRITER servisa i digitalne promocije.

Projekat „Monumental 9“ finansijski je podržan od strane Saveta za regionalnu saradnju RCC kroz Program za razvoj i promociju turizma koji finansira Evropska unija u nastojanju da doprinese rastu i konkurentnosti šest ekonomija zapadnog Balkana, podržavajući razvoj i promociju zajedničke regionalne kulturne i avanturističke turističke ponude.

monumental9text

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

 

    eu for citizen     EU za tebe       WBF Logo sajt        knjazevac        eu      logo ATB