PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

oliko imate od 18 do 30 godina, zainteresovani ste za istoriju i kulturu Balkana, volite da putujete i želite da naučite kako se prave edukativne turističke rute zasnovane na spomenicima Drugog svetskog rata i lokalnom kulturnom nasleđu...

Prijavite se za četvorodnevni trening u Prijedoru od 13. do 15. februara i priliku da sa vašim vršnjacima iz regiona i nama budete kreativni i razvijete, tokom studijskog putovanja, tri regionalne turističke ture u okviru projekta ''MONUMENTAL 9''.

Agencija za loklanu demokratiju iz Nikšića zajedno sa LDA kancelarijama iz Mostara, Prijedora, Zavidovića, Peći, Subotice, Knjaževca i ALDA kancelarijom u Skoplju će kroz ovaj projekat sa mladima iz regiona raditi na razvoju novih turističkih proizvoda koristeći koncept Greeter-a i moderne on-line pristupe marketingu sa ciljem da poveća zapošljivost mladih i doprinese ekonomskom razvoju lokalnih zajednica na Balkanu kroz animaciju mikro lokaliteta.

Projekat je finansiran od strane Evropske Unije i kroz Šemu grantova za razvoj i promociju projekata u turizmu Regionalnog Saveta za Saradnju.

Više detalja o treningu i načinu prijavljivanja možete naći na linku: Moumental 9: Otvoreni poziv za učesnike/ce treninga

monumenta9pozivTEXT

 

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

 

    eu for citizen     EU za tebe       WBF Logo sajt        knjazevac        eu      logo ATB