PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

VESTI

Vidi, fotkaj i reaguj!

Pozivamo naše mlade sugrađane da nerešene probleme koje primećuju /Vide/ u našoj lokalnoj zajednici fotografišu /fotkaju/ i pošalju ih na naš foto konkurs, a mi ćemo vas u sledećoj fazi projekta uputiti na koji način možete da utičete na njihovo rešavanje /reagujete!

Opširnije...

A4EUS - ACTION 4 EUROPE OF SOLIDARITY

Kroz realizovanih četrnaest međunarodnih sastanaka i konferencija, projekat koji okuplja 16 partnera, gradova, udruženja i obrazovnih institucija iz EU i zemalja u susedstvu EU, pružio je priliku za multiperspektivni pristup i diskusiju o evropskoj solidarnosti i imigracionim politikama. Pogleajte kratak izveštaj o ovim aktivnostima i detaljnije se upoznajte sa projektom na sajtu https://www.a4eus.org/

Opširnije...

VIRTUELNI PANEL O TURIZMU U DOBA COVID-19 KRIZE

Koji trendovi u oblasti turizma su uočeni tokom COVID-19 krize na globalnom nivou? Kako se novonastala situacija odrazila na turizam u opštini Knjaževac? Koje su to konkretne inicijative pokrenute za otklanjanje posledica COVID-19 krize u sektoru turizma? Da li važi izreka da svaka kriza nosi u sebi i neku novu šansu?
O ovim i drugim pitanjima razgovarali smo u petak, 13. novembra, sa zanimljivim sagovornicima uključenim na različite načine u rad turističkog sektora.

Opširnije...

Zašto BNLD?

,,Mnogo je razloga zbog kojih smo stvorili BNLD’’, rekla je Stanka Parać Damjanović, predsednica Balkanske mreže za lokalnu demokratiju BNLD.

Opširnije...

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

 

    eu for citizen     EU za tebe       WBF Logo sajt        knjazevac        eu      logo ATB